KUOPION KAUPUNKI
Kaupunkiympäristön palvelualue
Paikkatietopalvelut

 
Käyttötarpeeseen sopivaksi muokattua kartta- ja paikkatietoaineistoa voi tilata paperitulosteina sekä digitaalisena aineistona yleisimmissä tiedostomuodoissa suunnittelukäyttöä ja jatkojalostusta varten.

 
Tilauksen voi tehdä kohteen tiedoilla, halutun alueen rajauksen voi toimittaa pdf-muodossa tämän hakemuksen liitetiedostona tai aluerajauksen/sijainnin voi piirtää Kuopion Karttapalveluun "Vie, jaa" –toiminnolla ja liittää linkin lomakkeelle lisätiedoksi kohteen sijaintitietoihin. Aineisto toimitetaan tai tilaajaan otetaan yhteyttä kahden työpäivän sisällä tilauksen tultua. Mikäli aineiston toimitus vaatii pitemmän ajan, siitä kerrotaan yhteyttä otettaessa.


Aineistojen hinnat sisältävät voimassaolevan arvonlisäveron ellei arvonlisäverottomuudesta ole erikseen mainittu. Hinnasto.pdf


Kaupungin tarjoamat sähköiset asiointipalvelut ovat tietoturvallisia. Selainikkunan osoiterivillä näkyvä s-kirjain on merkkinä suojatusta yhteydestä.
Kaupunkiympäristön palvelualue  Tietosuojaseloste / Kartta-aineistojen tilaajarekisteri

 

Liitetiedoston (t) voi liittää lomakkeelle seuraavalla sivulla.

Mikäli liitetiedostoja ei ole, jatka kuitenkin lomakkeen lähetystä ”Jatka liitteiden lähetykseen” kautta ja ”Tallennus valmis”.

 


Kiitos tilauksestasi.

Asiointi:
Kaupunkiympäristön asiakaspalvelu
Valtuustotalo, Suokatu 42
PL 1097, 70111 KUOPIO
Puhelin 0800 918 511
kaupunkiymparisto[at]kuopio.fi
www.kuopio.fi > Asiointi- ja palvelupisteet

Lomaketietojen vastaanottaja:
paikkatietopalvelut[at]kuopio.fi